tiistai 7. heinäkuuta 2009

Kuulumia pitkästä aikaa..


..eli terveisiä tuolta Seinäjoen eläinklinikalta. Käytiin siellä Rikin kanssa tänään viettämässä puoltoista tuntinen kun jätkä törmäsi peltolenkillä käärmeeseen. Rupesin jossain vaiheessa ihmettelemään kun Riki jäi mun selän taakse käveleen ja ku katoin päälle niin oli niin ku ois saanu selkäänsä. Aivan nuupallaan. Yritin sitä piristää, mut sit hoksasin et vasen huuli on vähä turvoksis. Kurkkasin sinne alle ja olin näkeväni kaks veristä kohtaa noin sentin pääs toisistaan. Siinä kohtaa nappasin väsyneen pennun syliin, lähdin käveleen rivakasti kotia ja soitin samalla klinikalle, et päästääskö tulee, ja lupasivat meidät johonki väliin änkee. Kiitos siskon pojalle jonka huomaan sain Ollin jättää ja sain ite lähtee rikin kans lääkäriin.

Väsyneemmäks poika meni koko ajan ja lääkärikin totes et antaa nesteytyksen suoneen ja niskan alle, vaikka saattaa olla ylireakointia. Mutta kun poika niin väsynyt niin parempi antaa. Riki sai myös antibiootin kortisonin vahvan kipulääkkeen ja sit tosiaan puolitoista tuntia oli tiputuksessa takatiloissa ja minä seurana.

Tällä hetkellä poika näyttää puoliksi sharpeilta ja puoliksi ehkä tollerin pennulta. Koko vasen puoli naamasta turvoksis plus kaula, ja niskassa neste patti. Komia näky :D

Jos aamulla on vielä takussa niin saa vierä Rikin uurestaan nesteytykseen. Mutta toivotaan että näillä menee ohi.

Muuten kuulumisten kirjoittelu on ollu vähäistä yksinkertaisesti siitä syystä ettei juuri mitää olla tehty. Vietetty kesää vaan. Otetaan sitten takaisin oikein urakalla ku kuukauren päästä muutetaan Kannukseen. Pääsin opiskelemaan Kennellinjalle maaseutuoppilaitokseen. :D

Käytiin me viime torstaina Ollin kans nome-treeneissä pitkästä aikaa. Olli pääsi heti tekeen parityöskentelyä vesihakuun. Mahtavasti haki kolme ekaa riistaa. Vois sanoo et täydellisesti. Ja sit ku tyhmä laitoin sen vielä neljättä hakeen niin oli jo kai väsynyt tai stressaantunut tai jotai, kun palauttaessa lokkia toisen koiran ohi keksi taas et niin joo, mähän voisin käyrä päälle vanhan tavan vuoksi. Kyllä otti järkeen. Ku mm. ensimmäisen riistansa se palautti juosten toisen koiran hännän yli huomioimatta mitenkää toista.

Mutta vielä siis vähä reilu kuukausi kesän viettoa edessä ja sitten lähdetään opin tielle kaikki kolme :D

3 kommenttia:

 1. Hui onneksi saitte apua nopeasti ja miekkonen on paranemaan päin.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut opiskelupaikasta ja parantumisia Rikille!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut opiskelupaikasta! Ittekki silloin joskus harkitsin sinne lähtöä :)
  Hyvä kun ei Rikille huonommin käynyt, paranemisia ja terkut Ollille! ;)

  VastaaPoista