tiistai 1. syyskuuta 2009

Terveisiä Kannuksesta!!

Täällä me nyt on lähes kuukausi jo asusteltu. Ja viihrytty on :) niin minä kuin koiratki. Jopa Olli on sopeutunut hyvin tänne maalle. Molempia poikia kyllä maalaiselämä on ihmetyttänyt. LEHMIÄ, TRAKTOREITA, LAMPAITA. Niin ja tilaa elää ja hengittää täällä kämpäs.

Vihdoin emäntäki rupee saamaan itteään niskasta kiinni, ja rupee harrastaan koirien kans. Rikin noutokoulutus vihdoin aluillaan, onhan jätkä jo 6kk. Hienosti damit tulee käteen. Pitäis muistaa sulattaa pari tipua ja koittaa miten niillä toimii. Ja poika niin tykkää työn teosta. Myös pk-urakin aluillaan. Koulun ansiota se (tai pakkosyöttöä :D ) Neljä makkarajälkeä (n.10-20m)on Riki jäljestänyt. Viimeisellä kahrella se on jo selvästi hoksannu homman jujun. Tästä vaan eteenpäin. Vihdoin. Rikistä vielä, että luonteessa löytyy. Ihastelen joka päivä tuota tuon pääkoppaa. Joo. kyllä tästäki pojasta piippiä lähtee (mur), mutta ei paljon. Ja stressaavis/kiihryttävis tilanteissa, Riki pysyy rauhallisena, toisten häsätessä ympärillä. Riki on myös aikasta pehmeä. Näyttää selkäänsä saaneelta heti jos vähä korottaa sille ääntä. Ja Riki on aika pusupoika, tulee lähelle, aivan kaulaan kiinni :D Aivan ihana muru.

Olliskaa oon kans yrittänyt treenailla. Nomee pääasias, pitääs saara joku tasapaino tuonne pääkoppaan, ku menee niin ylikierroksille joka asias ja niin pienestä. Ominpäin ollaa jotai agi-esteitä käyty koittaas. Siitä poika tykkäis, mutta sitä haittaa se ku en tohri sitä vapaana pitää jos on mahdollista et toisia koiria ilmestyy. Talvea ja hallitreenejä odotellessa.

Normipäivänä täällä heräillää aamusta ja kävellään kolmistaan koululle, vien koirat ulkotarhaan jossa ne viettää päivänsä. Puoles välissä käyn niitä aina pissattaas, ja sit taas iltapäivällä kävellään kotia. Häkisoloon poijat jo on tottunu, mut ei siihen et jää sinne yksin, kun toinen pääsee reenaamaan. Ehkä ne vielä joskus. Mut on itelle helpottavaa tietää et ne on siellä, eikä ahistumassa kotona pitkää päivää.

Uusi elämä jatkuu täällä MAALLA, kuulumisiin. Toivottavasti useammin nyt.

Ja uusia kuvia galleriassa, ei paljon mutta vähä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa vallan lupsakalta tuo teidän "uusi" alku :-) ja onnea uuteen kotiin. Samanlaista kiihtymistä on täälläkin havaittavissa, saadaan sata lasiin jo pelkällä äänensävyllä. Toivottavasti nähdään kasvattajaviikonlopussa!

    VastaaPoista
  2. Katos "movascotiannoutajat" löyty täältä! :D

    VastaaPoista